:::
  • 回上一頁

2017第十三屆畢業公演 日落醒何處

逢甲大學外國語文學系第十三屆畢業公演

  • 點閱:1771
  •  
推到:
逢甲大學外國語文學系第十三屆畢業公演 逢甲大學外國語文學系第十三屆畢業公演

 

Heito Sunset is a play about the impetuosity of youth. A teenager's attraction to an unpolished young stranger sets tongues wagging in a small town, as the older characters suddenly realize that life has passed them by. The ending blends touching and humorous elements in lessons about growing up, moving on, and accepting the mysteries that fate sometimes imposes.


「日落醒何處」著墨了青少年的年少輕狂。一位陌生年輕人對當地鄰家女孩的迷戀鬧得整個小鎮沸沸揚揚。同時,已步入中年的角色猛然意識到,生命已過了大半輩子。本劇結尾藉由感人、幽默元素探討了成長、放下,以及接受命運所帶來的挑戰。

演出戲劇:Heito Sunset / 日落醒何處

演出日期:107年1月9日,1月10日兩天

演出時間:16:30開放入場,19:00正式開演

演出地點:逢甲大學啟垣廳(人言大樓地下一樓)

 活動FB專頁: